Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη εικόνα μέσα από το νοσοκομείο πριν από το εξιτήριο – Βγήκε στο παράθυρο για να χαιρετήσει

Νικητής βγήκε ο Δημήτρης Σταρόβας μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο ίδιος, βγήκε στο παράθυρο του νοσοκομείου, λίγο μετά τις 12:00, σήμερα 29/5 το μεσημέρι και χαιρέτισε προς την κάμερα.
Η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Ελισάβετ Οικονόμου, βρισκόταν έξω από το Τζάνειο νοσοκομείο και εκείνος έσπευσε να βγει στο παράθυρο, να χαιρετίσει και δεν δίστασε να στείλει το δικό του μήνυμα.
«Μην τα παρατάς», έγραφε το t-shirt που φορούσε με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να προσπαθεί να στείλει το θετικό και αισιόδοξο μήνυμα, παρά τις δυσκολίες που βιώνει.
Αυτή είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Δημήτρη Σταρόβα, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό ήταν κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί και η Ματίνα Παγώνη.
Πάντα στο πλευρό του φυσικά βρίσκεται η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του και του στέκεται σαν βράχος.





