Διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο η 7χρονη που τραυματίστηκε βαριά στο πολύνεκρο τροχαίο στη Χαλκιδική – Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία

Intime
|
THESTIVAL TEAM

Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου, στη Θεσσαλονίκη, νοσηλεύεται η 7χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στη Χαλκιδική και στο οποίο οι γονείς του κοριτσιού αλλά και το αδερφάκι του σκοτώθηκαν.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Πολυγύρου με τραύματα στον θώρακα και κατάγματα μηριαίου οστού. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, στη Θεσσαλονίκη.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η ανήλικη έφτασε χθες το βράδυ στο Παπαγεωργίου όπου και κατά τη διάρκεια της νύχτας υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις από παιδοχειρουργούς και ορθοπαιδικούς.

Σήμερα το πρωί το 7χρονο κορίτσι διεκομίσθη διασωληνωμενο στο Ιπποκράτειο όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Το σοκαριστικό τροχαίο έγινε χθες το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου-Αγίου Νικολάου στο ύψος της Μεταμόρφωσης, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το ΙΧ που επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια, συγκρούστηκε με ένα βυτιοφόρο.

Στο τροχαίο έχασαν τη ζωή τους η 28χρονη μητέρα του παιδιού και η αδερφή της 6 μηνών ενώ ο πατέρας του παιδιού άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Πολυγύρου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.