Χωρίς ταξί την Τετάρτη η Θεσσαλονίκη – Τι θα γίνεται σε έκτακτες περιπτώσεις

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Χωρίς ταξί θα είναι την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου η Θεσσαλονίκη λόγω της συμμετοχής του σωματείου ταξί Θεσσαλονίκης στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που ανακοίνωσε η ΠΟΕΙΑΤΑ για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου ταξί Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη στις 09:30 όλα τα ταξί θα συγκεντρωθούν στην οδό Μιχαήλ Ψελλού και θα ακολουθήσει πορεία με τα ΤΑΞΙ στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου και θα επιδοθεί ψήφισμα κοινό και με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα υπάρχουν ταξί επιφυλακής για έκτακτες περιπτώσεις μέσα από τα τρία ραδιοταξί της Θεσσαλονίκης (TAXIWAY,MERCEDES,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου το Σωματείο ΤΑΞΙ Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην 24ώρη Πανελλαδική απεργία που ανακοίνωσε  η ΠΟΕΙΑΤΑ για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Η απεργία ξεκινάει στης 05:00 το πρωί της Τετάρτης έως της 05:00 το πρωί της Πέμπτης.

Την Τετάρτη στις 09:30 όλα τα ταξί θα συγκεντρωθούν στην οδό Μιχαήλ Ψελλού και θα ακολουθήσει πορεία με τα ΤΑΞΙ στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου και θα επιδοθεί ψήφισμα κοινό και με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη!!!

ΤΑΞΙ επιφυλακής για έκτακτες περιπτώσεις θα υπάρχουν ΜΟΝΟ μέσα από τα τρία ραδιοταξί της Θεσσαλονίκης.(TAXIWAY,MERCEDES,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.)

Επίσης θα υπάρχουν αυτοκίνητα περιφρούρησης ενημέρωσης και επιφυλακής πολύ ΑΥΣΤΗΡΗ σε όλα τα σημεία της Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!!!».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.