Χωρίς μηχάνημα ελέγχου οστεοπόρωσης εδώ και έναν χρόνο το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

|
THESTIVAL TEAM

Χωρίς μηχάνημα ελέγχου για την οστεοπόρωση είναι εδώ και περίπου έναν χρόνο το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Μάλιστα, είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι καλούν στα τηλέφωνα του νοσοκομείου προκειμένου να δρομολογήσουν το ραντεβού τους για τη συγκεκριμένη εξέταση και ενημερώνονται ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει εφικτό, καθώς το μηχάνημα έχει χαλάσει.

Μιλώντας στο thestival.gr, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Νικόλαος Φαρμάκης, υποστήριξε ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η διαδικασία αγοράς νέου μηχανήματος για τον έλεγχο της οστεοπόρωσης, καθώς το υπάρχον μηχάνημα υπέστη βλάβη και η επισκευή του είναι κοστοβόρα.

«Αποφασίσαμε την αγορά νέου μηχανήματος για τον έλεγχο της οστεοπόρωσης στο νοσοκομείο των Σερρών. Εκτιμήσαμε ότι είναι καλύτερο να αγοράσουμε ένα καινούριο, παρά να φτιάξουμε το παλιό, γιατί το κόστος επισκευής του είναι υψηλό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φαρμάκης και πρόσθεσε πως παραμένει άγνωστο το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της αγοράς του νέου μηχανήματος.

Μέχρι τότε, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού για έλεγχο οστεοπόρωσης στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Σερρών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.