Χίος: 43χρονος πυροσβέστης “έσβησε” περιμένοντας ασθενοφόρο

|
THESTIVAL TEAM

Θλίψη αλλά και οργή στη Χίο από τον άδικο χαμό 43χρονου πυροσβέστη. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος, αλλά ελλείψει οδηγού στο πολυδύναμο Ιατρείο της Βολισσού, ξεψύχησε προτού φτάσει άλλο ασθενοφόρο από την πρωτεύουσα του νησιού.

Ο ένας και μοναδικός εθελοντής οδηγός του ασθενοφόρου της Βολισσού στη Χίο, ο οποίος έχει σώσει πολλές ζωές στο παρελθόν, βρισκόταν στα Καρδάμυλα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανείς να οδηγήσει το όχημα.

Όπως αναφέρει ο politischios.gr, ο 43χρονος πυροσβέστης Μ.Χ., πατέρας δύο παιδιών, εκτελούσε υπηρεσία στην περιοχή της Κατάβασης στην Αμανή για βάρδια επιφυλακής, καθώς η περιοχή κατακάηκε τις προηγούμενες ημέρες από το πύρινο μέτωπο.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.