Αστυνομικός έκανε έλεγχο σε κολυμβητή πριν πέσει για τον Σταυρό – “Αντίχριστε”, φώναξαν στον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

|
THESTIVAL TEAM

Ιδιαίτερα τα φετινά Θεοφάνεια και στις Σέρρες, με τους ελέγχους να συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αστυνομικός ελέγχει το άτομο που πέφτει να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό στο Λιμανάκι του Λιθοτόπου στην Κερκίνη του δήμου Ηράκλειας Σερρών. Ο κόσμος φωνάζει αλλά στη συνέχεια χειροκροτεί τον αστυνομικό. «Κάνουν τη δουλειά τους οι αστυνομικοί» απαντάει ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, για να ακούσει διαμαρτυρίες από το ποίμνιο και μια φωνή να φωνάζει: «αντίχριστε, αντίχριστοι»!

Λίγο αργότερα ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος προτρέπει τους πιστούς να κάνουν το εμβόλιο και τονίζει πως θα πρέπει να ευχαριστούν την κυβέρνηση καθώς η φετινή χρονιά δεν είναι όπως η περσινή, σημειώνει το epiloges.tv.

Κατά τα άλλα πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ο εορτασμός των Θεοφανίων στο λιμανάκι του Λιθοτόπου Σερρών. Η ρίψη του Τιμίου Σταυρού έγινε με την συμμετοχή τριών κολυμβητών με νικητή τον Γρεασίδη Βασίλη από το Σιδηρόκαστρο.

Ο αγιασμός των υδάτων τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο και παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ηράκλειας και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Δήμου που έδωσαν τις ευχές τους στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.