Αποσωληνώθηκε ο 2χρονος που αεροδιεκομίσθη από τη Δράμα σε νοσοκομείο της Αθήνας – Νοσηλεύεται σε απλή κλίνη

|
THESTIVAL TEAM

Ευχάριστα νέα για τον μικρούλη που αεροδιακομίστηκε από τη Δράμα στο νοσοκομείο παίδων της Αθήνας “Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού”.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Δράμας σημειώνει πως “μετά την ασφαλή και επιστημονικά άρτια διαχείριση του περιστατικού (διασωλήνωση) από την ομάδα ιατρών του νοσοκομείου μας (συνεπικουρούμενη από το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό), νοσηλεύτηκε διασωληνωμένο στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του παίδων, αποσωληνώθηκε την Δευτέρα το πρωί, παρέμεινε στη ΜΕΘ υποστηριζόμενο με οξυγόνο μέχρι σήμερα το πρωί, που η κατάστασή του βελτιώθηκε και πλέον νοσηλεύεται σε απλή κλίνη της Παιδιατρικής!

Συγχαρητήρια σε όλους τους γιατρούς, το λοιπό προσωπικό και το ΕΚΑΒ ΚΕΠΥ που για άλλη μία φορά επέδειξαν επαγγελματισμό και ευαισθησία και έχουμε ευτυχή κατάληξη”.