Αλεξανδρούπολη: Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ ο 17χρονος που ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

Freepik
|
THESTIVAL TEAM

Σε σταθερή κατάσταση με σημάδια βελτίωσης της υγείας του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (ΓΠΝΑ) ο 17χρονος, ο οποίος ανασύρθηκε χθες (28/6) το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, σε παραλία του νομού Ροδόπης.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάστασή του μέχρι τώρα κρίνεται σταθερή κάτι που πιθανά να επιτρέψει την αποσωλήνωσή του τις επόμενες ώρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αρωγής, όπου ο νεαρός βρισκόταν για μπάνιο μαζί με δύο συνομήλικους φίλους του.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η ναυαγοσώστρια της παραλίας για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα εκλήθη ασθενοφόρο και ο 17χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και διασωληνώθηκε.

Έπειτα διακομίστηκε στο ΓΠΝΑ και παρακολουθείτε στενά από πνευμονολόγους.