Αγρότες: Κλειστή και στα δύο ρεύματα η ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης στα διόδια Μαλγάρων

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Οι αγρότες πριν από λίγη ώρα έκλεισαν και το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα διόδια Μαλγάρων και έτσι πλέον η ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης είναι αποκλεισμένη και στα δύο ρεύματα.

Ο αποκλεισμός του ρεύματος προς την πόλη θα διαρκέσει μία ώρα ενώ ανάλογο αποκλεισμό -ίσως περισσοτέρων ωρών- θα πραγματοποιήσουν και το απόγευμα.

Να θυμίσουμε πως οι αγρότες έχουν προειδοποιήσει για κλείσιμο της ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης στα Μάλγαρα επ’ αόριστον κάτι που ωστόσο δεν θα ισχύσει από σήμερα, σε αναμονή για την απόφαση της πανελλήνιας επιτροπής των μπλόκων στη συνεδρίαση στον Λευκώνα Σερρών.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.