Αγρίνιο: Τραυματίστηκε 5χρονος σε νηπιαγωγείο, αντικείμενο από έπιπλο τον χτύπησε στο κεφάλι

|
THESTIVAL TEAM

Ένα 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σε νηπιαγωγείο σε χωριό στο Αγρίνιο το πρωί της Τετάρτης (17/12), με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, το πεντάχρονο αγόρι τραυματίστηκε, όταν ένα αντικείμενο από κάποιο έπιπλο το χτύπησε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το tempo24.news, οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν στο Καραμανδάνειο της Πάτρας, όπου ωστόσο δεν χρειάστηκε να παραμείνει για περαιτέρω νοσηλεία.

«Έγινε κλινική εκτίμηση του παιδιού, ωστόσο δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει για νοσηλεία», δήλωσε η Διοικήτρια του Καραμανδανείου, Ασπασία Ρηγοπούλου.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.