Με σημαίες, παραδοσιακές φορεσιές και στολές αρχαίων Μακεδόνων οι πρώτοι συμμετέχοντες στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Τα πρώτα πούλμαν από όλη την Ελλάδα ξεκίνησαν να φθάνουν στο χώρο, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Συλλαλητήριο για τη Μακεδόνια, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.

Από τα πρώτα λεωφορεία που έφθασαν ήταν αυτό από το Νεστόριο Καστοριάς, όπου μέλη συλλόγου με παραδοσιακές στολές ήρθαν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

Μάλιστα, μπροστά από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ξεκίνησαν να συγκέντρωνονται και πολλοί μεμονομένοι, κρατώντας σημαίες φορώντας παραδοσιακές φορεσιές, αλλά και στολές των αρχαίων Μακεδόνων.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.