Κλειστός ο σταθμός των ΚΤΕΛ Μακεδονίας την Κυριακή λόγω βόμβας

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Μπορεί τα ΚΤΕΛ “Μακεδονία” να βρίσκονται εκτός εμβέλειας της μεγάλης επιχείρησης που οργανώνεται για την επιχείρηση απομάκρυνσης της βόμβας στο Κορδελιό, ωστόσο με απόφαση του δήμου και της περιφέρειας, την Κυριακή θα παραμείνουν κλειστά υποχρεωτικά.

Ειδικότερα ο σταθμός των ΚΤΕΛ θα μείνει κλειστός από τις 10.00 το πρωί μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο μέχρι την ολοκλήρωση της απομάκρυνσης της βόμβας.

“Μπορεί τα ΚΤΕΛ να βρίσκονται 90μ εκτός της εμβέλειας, ωστόσο πάρθηκε η απόφαση από το δήμο και την περιφέρεια να κλείσουμε υποχρεωτικά και να μην πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από τις 10.00 το πρωί μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία”, τόνισε στο thestival.gr, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Μακεδονίας, Χρήστος Λιούπας.

Παράλληλα τα λεωφορεία που θα έρχονται στη Θεσσαλονίκη από άλλες πόλεις θα σταθμεύουν σε άλλα σημείο εκτός του σταθμού των ΚΤΕΛ.

Ειδικότερα τα λεωφορεία που θα φτάνουν στην πόλη από τα δυτικά και τα νότια της χώρας θα σταθμεύουν στο λιμάνι και τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενώ όσα έρχονται από τα ανατολικά θα σταθμεύον στην οδό Λαγκαδά κοντά στο Βαρδάρη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.