Πήγαν σήμερα στο μουσείο της Βεργίνας αλλά το βρήκαν κλειστό

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Nα επισκεφθούν το μουσείο της Βεργίνας, θέλησαν σήμερα δεκάδες τουρίστες, ωστόσο όπως καταγγέλλουν το βρήκαν κλειστό.

Η ενημέρωση που υπήρχε ανέφερε ότι το μουσείο σήμερα Κυριακή θα είναι ανοιχτό, αλλά όταν οι επισκέπτες έφτασαν στη Βεργίνα, είδαν ένα χειρόγραφο χαρτί το οποίο έλεγε κλειστό.

Οι υπάλληλοι τόνισαν πως κάνουν αποχή για εργασιακά θέματα, ωστόσο δεν ενημέρωσαν κανένα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές έξω από το μουσείο.

Δείτε την καταγγελία Ευτύχη Βαρδουλάκη, συγγραφέα και σύμβουλου επικοινωνίας και εταίρου της εταιρείας πολιτικής στρατηγικής και επικοινωνίας Stratego:

«Ήρθαμε κι εμεις να δούμε τη Βεργινα. Τσεκαρουμε απο χθες στο ιντερνετ οτι ειναι ανοιχτα. Ερχόμαστε και τα βλεπουμε ολα κλειστά. Ουρές ο κοσμος και τα πούλμαν εντωμεταξυ, μεγάλοι ανθρωποι απο διαφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας που ειχαν ερθει μονομερή εκδρομη έχοντας ολοι την ενημέρωση οτι ειναι ανοιχτα.

Μοναδικό σημείο ενημέρωσης ένα χειρόγραφο χαρτί σε διπλανό κτήριο που ελεγε “κυριακη 27/12 κλειστά”. Ακομα και η πινακίδα στην κεντρική εισοδο με το εορταστικό ωράριο ελεγε οτι σημερα ειναι ανοιχτα. Βλεπω εναν τυπο μεσα απο τα κάγκελα της εισόδου και τον ρωταω γιατι ειναι κλειστά. “Αποχή απο εργασία” μου λεει.

“Πως, ετσι; Στα καλα καθούμενα; Γιατι δεν ενημερώσατε;”. Καμια απαντηση.

“Με τι αιτήματα ειναι η αποχή, αν επιτρέπεται;”, ξαναρωταω.

“Δικά μας θέματα”, μου λεει.

“Μηπως επειδη ηταν Παρασκευη, Σαββατο αργία, τη Δευτερα ειναι κλειστά ολα τα μουσεία και είπατε να κλείσετε και την Κυριακη να γινει ωραιο τετραημεράκι;”, ξαναλέω. Σιωπή απο απεναντι.

Ξαναρώτησα γιατι δεν ενημέρωσαν, παλι σιωπή. Ακολούθησαν μερικά μπινελίκια απο αυτα που δεν γράφονται.

Να τους χαίρονται οι προϊστάμενοι τους και τα διαφορα νούμερα που θα σπεύσουν με παβλοφικα αντανακλαστικά να δικαιολογήσουν αυτή τη γαϊδουρινή συμπεριφορά».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.