Σάκης Αρναούτογλου: Πότε θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας- Ο καιρός μέχρι τις 29 Ιουλίου

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Θερμοκρασίες 35 βαθμών αλλά και πτώση στους… 32 θα έχουμε τις επόμενες μέρες, με τον Σάκη Αρναούτογλου να δημοσιεύει το καιρικό περίγραμμα που έχουμε μπροστά μας.

Ειδικότερα, ο ίδιος σε ανάρτησή του αναφέρει: «Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα έως και τις 29/7 με μια μόνο ματιά είναι: Σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα υπολογίστε έως 1-2 βαθμούς υψηλότερη τη θερμοκρασία. Στις ορεινότερες περιοχές (πχ 500-1000 μέτρα) 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα, στα παραθαλάσσια και τα νησιά υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα αλλά με πιο αυξημένη την σχετική υγρασία όταν δεν φυσά βοριάς».

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.