“Καμπανάκι” από Τσατραφύλλια: Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πέλλα, Ημαθία και Πιερία

Έντονη κακοκαιρία έχει πλήξει τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο, με την Πάρο να έχει πλημμυρίσει, ενώ και σε άλλες περιοχές σημειώνονται σφοδρές καταιγίδες, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (02.04.2025).
Σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, κάνει λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα σημειωθούν σε τρεις γεωγραφικές εστίες.
Σημειώνεται πως η κακοκαιρία ήδη «χτυπά» το βόρειο, το ανατολικό και το νότιο κομμάτι της χώρας, με τις καταιγίδες να έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε αρκετά νησιά, κυρίως την Πάρο, την Ρόδο και την Κρήτη.
«Τρεις γεωγραφικές εστίες που θέλουν προσοχή για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες…
1η: Λάρισα, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη (μέχρι Τρίτη βράδυ)
2η : Σάμος , Χίος, Ικαρία, Δωδεκάνησα ( μέχρι Τετάρτη πρωί)
3η: Χανιά, Ρέθυμνο (μέχρι Τετάρτη μεσημέρι).
Την προσοχή σας», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Γιώργος Τσατραφύλλιας.





