Χιόνια μέχρι και στις παραλίες: Στα λευκά “ντύθηκαν” Λήμνος, Θάσος και Σαμοθράκη – Δείτε βίντεο και εικόνες

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Στα λευκά ντύθηκαν σήμερα περιοχές της Λήμνου, της Θάσου, της Τήνου, της Σαμοθράκης και της Νάξου.

Σύμφωνα με το tinostoday.gr, στα χωριά Αρνάδος, Τριαντάρος, Δυο Χωριά, Φαλατάδος, Στενή, Κέχρος και Μέση, λόγω υψομέτρου και χαμηλών θερμοκρασιών, παρατηρούνται παροδικά φαινόμενα χιονόπτωσης, με το χιόνι να στρώνει κατά τόπους και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Στα χαμηλότερα υψόμετρα όπως και στην πόλη της Τήνου τα φαινόμενα εκδηλώνονται κυρίως ως χιονόνερο, ενώ οι καιρικές συνθήκες παραμένουν χαμηλές. Από αύριο αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού και περιορισμός των φαινομένων.

Στη Νάξο, αντίθετα, παρατηρείται πυκνή χιονόπτωση και χιονόστρωση, ενώ χιόνια πέφτουν στη Σαμοθράκη και στα ορεινά της Θάσου.

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Λήμνο όπου το χιόνι έχει φτάσει μέχρι την… δημιουργώντας ένα όχι και τόσο συνηθισμένο για τους κατοίκους του νησιού σκηνικό.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.