Τζορτζ Τσούνης: Η σχέση Ελλάδας και ΗΠΑ είναι στο ανώτατο επίπεδο

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Στις εξαιρετικές διμερείς σχέσης Ελλάδας και ΗΠΑ στάθηκε μετά τη συνάντηση το Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Άντονι Μπλίνκεν, ο πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών στη χώρα μας, Τζορτζ Τσούνης.

«Το επίπεδο της συνεργασίας και το επίπεδο του σεβασμού, η σχέση, είναι στο ανώτατο επίπεδο και θα διασφαλίσουμε ότι αυτή θα είναι ανθεκτική», ανέφερε ο κύριος Τσούνης.

Εξήγησε δε, πως είναι σημαντικό για τα συμφέροντα των ΗΠΑ ότι αυτή η σχέση συνεχίζει να προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή.

Πρόσθεσε πως η Ελλάδα είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος και αυτή ήταν μια υπέροχη βραδιά.

«Ήταν τιμή μου να συμμετέχω και ήταν τιμή μου να παρακολουθώ τις συζητήσεις μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Αμερικανού Υπ. Εξωτερικών να προχωρούν από άποψη ανθρωπισμού και ευπρέπειας» υπογράμμισε και σχολίασε πως αυτό δείχνει τον χαρακτήρα και το ήθος των δύο ανδρών.

«Κατά την γνώμη μου και σύμφωνα με την εμπειρία μου, πρόκειται για δύο από τους πιο αξιοπρεπείς ανθρώπους που έχω συνεργαστεί», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.