Ο Νίκος Δένδιας στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την Τρίτη

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη στην Αθήνα, για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στις 10:30, ο κ. Δένδιας θα παρακολουθήσει την πανηγυρική δοξολογία στον καθεδρικό ιερό ναό Αθηνών, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου,

Στις 11:15 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι εκπρόσωποι των κομμάτων και οι εκπρόσωποι της περιφέρειας Αττικής και του δήμου Αθηναίων, θα επισκεφθούν τη Βουλή όπου θα τους υποδεχθεί ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Στις 11:40 π.μ. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου θα παρίστανται επίσης ο κ. Δένδιας και η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία,

Στις 12:00 ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και στις 12:45 μ.μ. θα επισκεφθεί την έκθεση των Ενόπλων Δυνάμεων στο Μετρό Συντάγματος.

Τέλος, στις 19:30 ο κ. Δένδιας θα παραστεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.