Νεκρός 53χρονος Αρχιμανδρίτης – Ήταν βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατρός Αντωνίου

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Nεκρός στο κρεβάτι του εντοπίστηκε ο 53χρονος Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ζακάκης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατρός Αντωνίου στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha επικαλώντας το ekklisiaonline.gr, ο 53χρονος ιερωμένος, υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ τον εντόπισαν νεκρό οι δικοί του. Μάλιστα, δεν ήταν γνωστό πως ο πατέρας Ιγνάτιος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

«Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος αρνήθηκε να μπει εκκλησιαστικός ανακριτής εις βάρος του πατέρα Αντωνίου, όταν του ζητήθηκε από την Ιερά Σύνοδο. Είναι σοκαρισμένη και η πλευρά του πατέρα Αντωνίου. Ήταν ο πρώτος που έθεσε τον εαυτό του ως μάρτυρα υπεράσπισης της Κιβωτού», αναφέρθηκε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ο πρώτος ο οποίος έθεσε εαυτόν υπέρ του πατρός Αντωνίου, ο πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση της Κιβωτού και κατέθεσε πως όλα όσα αναφέρονται ήταν ψέματα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.