Δήμος Κορδελιού- Ευόσμου: Διανομή τροφίμων σε 650 άπορες οικογένειες από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο

|
THESTIVAL TEAM

Αύριο και μεθαύριο, ο Δήμος Κορδελιού- Ευόσμου θα διαθέσει τρόφιμα σε 650 άπορες οικογένειες! Με στόχο να μην λείψουν τα απαραίτητα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε κανένα σπίτι, εν όψει των εορτών ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα διανέμει τρόφιμα αύριο Τρίτη 17.12.2013 και την Τετάρτη 18/12/2013 σε 650 οικογένειες οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις. Η διανομή θα γίνει από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Σωκράτους. Η συγκέντρωση των τροφίμων έγινε σε συνεργασία με διαφόρους φορείς, αλλά και με την οργάνωση εκδηλώσεων οι οποίες αντί εισιτηρίου είχαν την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «ανάσα» για 920 οικογένειες δικαιούχων είναι και τα τρόφιμα που δίνονται από τον Δήμο στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δια του προγράμματος « Διανομής Τροφίμων σε απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Επειδή τα φετινά Χριστούγεννα είτε το θέλουμε είτε όχι όλα είναι αλλιώς και μας βρίσκουν όλους φτωχότερους από πέρσι ευχόμαστε ολόψυχα το άστρο της Βηθλεέμ να φωτίσει τον δρόμο όλων μας ώστε να βρούμε όχι μόνο αυτά που θέλουμε αλλά κυρίως αυτά που χάσαμε όπως ο εθελοντισμός, η αγάπη, η αλληλεγγύη και η προσφορά στον πλησίον που πάσχει- υποφέρει και δοκιμάζεται από την ανεργία και την ανέχεια περισσότερο από μας. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία – δύναμη και προκοπή σε κάθε οικογένεια» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.