Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη μετά την απόφαση του δικαστηρίου: “Ένιωσα λύτρωση και δικαίωση για όσα έχω περάσει”

Δικαίωση για την Ιωάννα Τούνη φέρνει η απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει ως ενόχους τους δύο κατηγορούμενους για το βίντεο revenge porn, που θύμα είχε την γνωστή influencer.
Σύμφωνα με το protothema.gr, μετά την απόφαση του δικαστηρίου η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε κλάματα και ευχαρίστησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο για να την στηρίξει.
«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Και οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για κακούργημα. Νιώθω δικαίωση σίγουρα, για όλα αυτά που έχω περάσει. Εύχομαι να πέρασα ένα ηχηρό μήνυμα για όλες τις γυναίκες και για το πώς μπορούν να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Εύχομαι να μπουν σύντομα φυλακή.
Το ότι φτάσαμε σε ένα τόσο θετικό αποτέλεσμα, γιατί υπήρξε καταδίκη, δεν αναιρεί την πορεία που ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ωστόσο υπάρχει ελπίδα και Δικαιοσύνη. Συγκινήθηκα και ένιωσα λύτρωση όταν άκουσα την Εισαγγελέα που πρότεινε την ενοχή τους», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε δηλώσεις της.
Δείτε όσα δήλωσε:
Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση όμως θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι την έφεση, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Στον δεύτερο κατηγορούμενο το δικαστήριο επέβαλε ποινή 3 ετών, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και έχει 3ετή αναστολή. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.





