Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι τρεις οπαδοί που κυκλοφορούσαν με ρόπαλα και ρωτούσαν “τι ομάδα είσαι”

Για τις 22 Αυγούστου αναβλήθηκε -λόγω απουσίας των μαρτύρων- η εκδίκαση της υπόθεσης των τριών οπαδών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες από την αστυνομία στην περιοχή της Νέας Κρήνης στη Θεσσαλονίκη, όταν κατά τον έλεγχο στα οχήματα που οδηγούσαν, εντοπίστηκαν έξι ναυτικοί πυρσοί και μία σιδερένια δοκός.
Σε βάρος των τριών ανδρών, ηλικίας 21, 26 και 27 ετών, ασκήθηκε ποινική δίωξη με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί αθλητικής βίας και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί φωτοβολίδων. Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Με την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, το δικαστήριο αποφάσισε και την άρση της κράτησης τους και οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Γύρω στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης, αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε τρία αυτοκίνητα και δύο δίκυκλα στην περιοχή της Κρήνης, κοντά στο πρώην νοσοκομείο “Παναγία” καθώς κρίθηκαν ύποπτα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα άτομα ρωτούσαν παρέες τι ομάδα υποστηρίζουν.
Κατά των έλεγχο των οχημάτων βρέθηκαν ρόπαλα, πυρσοί αλλά και full face. Τα 16 άτομα που επέβαιναν στα 5 οχήματα προσήχθησαν στο αστυνομικό μέγαρο. Τρεις εξ αυτών συνελήφθησαν
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οπαδούς του ΠΑΟΚ,





