Θεσσαλονίκη: Αθώοι τρεις υπάλληλοι του υπαίθριου χώρου όπου εμφανίζεται η Πάολα και είχαν συλληφθεί

|
THESTIVAL TEAM

Στη σφράγιση υπαίθριου χώρου διασκέδασης όπου εμφανίζεται δημοφιλής καλλιτέχνιδα στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Μύλου, προχώρησαν δημοτικοί αστυνομικοί, σε εκτέλεση προηγούμενης απόφασης του κεντρικού Δήμου, ύστερα από συνεχείς καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση. 

Η επιχείρηση σφράγισης έγινε το μεσημέρι παρουσία δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η σχετική απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης θυροκολλήθηκε στην είσοδο του χώρου. 

Στο μεταξύ, το Αυτόφωρο αθώωσε, για τυπικούς λόγους, τρεις από τους υπαλλήλους του συγκεκριμένου χώρου διασκέδασης που είχαν συλληφθεί τα προηγούμενα 24ωρα ως προσωρινά υπεύθυνοι με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ησυχίας. 

Το δικαστήριο δέχθηκε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι το νυχτερινό κέντρο λειτουργεί με άδεια παραστάσεων και όχι ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, και κατά συνέπεια δεν επρόκειτο για “αγορανομικά υπεύθυνους επιχείρησης». Με την αυτόφωρη διαδικασία είχαν συλληφθεί ακόμη τρία άτομα για τους οποίους ορίστηκε ρητή δικάσιμος.  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.