Θεσσαλονίκη: Απαλλαγή των κατηγορουμένων για τις διαρρήξεις θυρίδων της Εθνικής Τράπεζας ζητά η εισαγγελέας

Φωτογραφία Intime
|
THESTIVAL TEAM

Την απαλλαγή των κατηγορουμένων για διαρρήξεις 15 θυρίδων, στο θησαυροφυλάκιο υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη, από το 2011 – 2015 ζητάει η εισαγγελέας από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, προτείνει να μη γίνει κατηγορία σε βάρος των έξι τραπεζικών υπαλλήλων, συνταξιούχων και εν ενεργεία, να παύσει οριστικά η ποινική δίωξη για έναν κατηγορούμενο τραπεζικό που απεβίωσε και να διατηρηθεί η κατάσχεση των κλοπιμαίων που εντοπίστηκαν, μέχρι να λυθεί το θέμα της κυριότητας από το αρμόδιο πολιτικό δικαστήριο.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα αποφασίσει στο προσεχές χρονικό διάστημα για την απαλλαγή ή την παραπομπή των κατηγορουμένων σε δίκη.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.