Πειθαρχική έρευνα για το τσιφτετέλι στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας – “Δεν ήταν κρατούμενοι”, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

|
THESTIVAL TEAM

Διευκρινήσεις για το βίντεο με άτομα που χόρευαν τσιφτετέλι εντός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανακοίνωσή της, ξεκαθαρίζει ότι τα άτομα που εμφανίζονται το επίμαχο υλικό, το οποίο αναρτήθηκε στο TikTok, δεν είναι κρατούμενοι, αλλά πολίτες που εξυπηρετούνταν, σημειώνοντας ότι έχει ήδη διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τσιφτετέλι που μεταδόθηκε στο TikTok από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες με αφορμή ανάρτηση βίντεο σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου διευκρινίζεται ότι:

Τα πρόσωπα, τα οποία απεικονίζονται στο εν λόγω βίντεο, βρίσκονται σε προθάλαμο αναμονής του 1ου ορόφου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου συστεγάζονται διάφορες Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολιτών και δεν αποτελούν κρατούμενους της Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Τέλος, για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης έχει ήδη διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση».

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.