Μενίδι: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 50χρονος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Παρασκευή, ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι. Η 40χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει στο παρελθόν, σε τρεις καταγγελίες κατά του 50χρονου, για ενδοοικογενειακή βία.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι ερευνητές του Ανθρωποκτονιών, ο φερόμενος ως δράστης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στην πρώην γυναίκα του και όταν την είδε να διασχίζει τον δρόμο την πλησίασε και άρχισε να την μαχαιρώνει επανειλημμένα καταφέρνοντας της περισσότερα από 10 χτυπήματα.
Στις πρώτες του κουβέντες προς τις Αρχές, ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας δήλωσε αμετανόητος, με το επιχείρημα ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε. Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν χαρακτηριστικά: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω».

Ο 40χρονος εντοπίστηκε υπό την επίρροια αλκοόλ σε μια οικοδομή στη Φυλή. Στην οικοδομή όπου εντοπίστηκε δούλευε, ενώ εργαζόταν και σε μια ταβέρνα ως ψήστης στην Μεταμόρφωση.
«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο καταγράφει εικόνες λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι.





