Κάθειρξη 21 ετών στην εικαστικό που πυροβόλησε πριν έναν χρόνο 70χρονο – Πήγε να αρπάξει το παιδί του

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Συνολική ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης 21 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 50χρονη εικαστικό για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου οφθαλμίατρου και την απόπειρα αρπαγής του ανηλίκου παιδιού τους, πριν έναν χρόνο έξω από το σπίτι του θύματος στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, απολογούμενη η 50χρονη αρνήθηκε όσα της αποδίδονται ισχυριζόμενη ότι το θύμα είχε “συστήσει εγκληματική οργάνωση” με σκοπό να υφαρπάξει την περιουσία της κλείνοντας την ίδια σε ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με την κατηγορουμένη, πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της βρισκόμενη σε άμυνα καθώς ο 70χρονος ήταν αυτός που την σημάδεψε με όπλο όταν είδε την κόρη τους, την επιμέλεια της οποίας είχε ο ίδιος, να τρέχει στην αγκαλιά της.

Στην αγόρευση του ο Εισαγγελέας τόνισε πως η κατηγορουμένη είχε στόχο της “την θανάτωση του γιατρού” και για αυτό “σκόπευσε και έπληξε σε ζωτικά σημεία το θύμα. Η εμπλοκή στο όπλο έσωσε το θύμα από το μακάβριο τέλος”. Η κατηγορούμενη , σύμφωνα με τον Εισαγγελέα “προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με το όπλο και στη συνέχεια με μια πέτρα”.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.