Φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Αρχίζουν σήμερα οι απολογίες των 105 συλληφθέντων

Σήμερα Παρασκευή ξεκινά η απολογία των 105 ατόμων που φαίνεται να συμμετείχαν στη φονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.
Σημειώνεται, πως οι 105 θα απολογηθούν σε ομάδες των 10 με 12 ατόμων ενώπιον τριών ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε φιλάθλους της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι απολογίες τους θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής και αναμένεται να ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής.
Συνεχίζονται οι έρευνες
Η αστυνομία αναζητά και άλλα άτομα που ενδεχομένως να συμμετείχαν στα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ εξετάζει και αν οι Κροάτες πέρασαν τα σύνορα φέροντας καδρόνια και μαχαίρια ή αν τους τα προμήθευσαν οπαδοί ελληνικής ομάδας.
Όπως αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, μέρος της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα, στο σημείο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ξύλο με καρφιά και ίχνη αίματος, σουγιάδες και καδρόνια.
Υπενθυμίζεται πως η δίωξη που ασκήθηκε για την αιματηρή επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ περιλαμβάνει τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.
Η ανακρίτρια έδωσε εντολή να πάρουν DNA και από τους 105 συλληφθέντες ώστε να βρεθεί ποιος ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική μαχαιριά στον άτυχο Μιχάλη.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




