Δικηγόρος Μάστορα: Μετανιωμένος και στενοχωρημένος, το μήνυμά του είναι ότι δεν πρέπει κανείς να οδηγεί αν έχει πιει

Στενοχωρημένος και μετανιωμένος δηλώνει ο Χρήστος Μάστορας διά του δικηγόρου του, μετά τη χθεσινή του περιπέτεια.
Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη να οδηγεί στο κέντρο της Αθήνας μεθυσμένος (η μέτρηση κατά πληροφορίες έδειξε 0,82 gr/l) ενώ του ασκήθηκε και δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ενώ είχε σταματήσει σε μπλόκο στην Σταδίου και ανέμενε για έλεγχο έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό και έφυγε, κατηγορία ωστόσο που ο ίδιος αρνείται υποστηρίζοντας ότι δεν κατάλαβε το σήμα του τροχονόμου.
Στο επόμενο μπλόκο στην Ομόνοια ο Χρήστος Μάστορας σταμάτησε και εκεί διαπιστώθηκε να οδηγεί υπό τη επίδραση αλκοόλ και αυτομάτως συνελήφθη.
Σήμερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο του ασκήθηκε δίωξη και αφού πήρε αναβολή για την Πέμπτη, αφέθηκε ελεύθερος.
Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο δικηγόρος του Χαράλαμπος Λυκούδης μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «είναι βαθύτατα στενοχωρημένος και μετανιωμένος και αυτό που έχει να δηλώσει είναι ότι η κατηγορία για επικίνδυνη οδήγηση που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο σε άνθρωπο, δεν ευσταθεί και δεν την αποδέχεται».
Ο δικηγόρος του τόνισε επίσης ότι ο Χρήστος Μάστορας σταμάτησε κανονικά στον έλεγχο και δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα.
Όταν ο κ. Λυκούδης ρωτήθηκε για τι έχει να πει για το γεγονός ότι ένας γνωστός τραγουδιστής που είναι και ίνδαλμα για την νεολαία πιάνεται να οδηγεί, ενώ είχε πιεί και μάλιστα πολύ από όσο φαίνεται, μετέφερε ένα μήνυμα του Χρήστου Μάστορα: «Σας είπα είναι βαθύτατα στενοχωρημένος και μετανιωμένος και το μήνυμα που πρέπει να περάσει, αυτό το μετανιωμένος, είναι ότι κανείς δεν πρέπει να οδηγεί, αφού έχει πιει έστω και ένα ποτηράκι, αυτό είναι το μήνυμά του».





