Δικηγόρος 23χρονου φιλάθλου ΠΑΟΚ: “Άφησε την κροτίδα για να πανηγυρίσει και όχι για να προκαλέσει βλάβη”

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Γκίνδης, ο οποίος είναι ο δικηγόρος του 23χρονου που συνελήφθη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τη ρίψη κροτίδας, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ο πελάτης του αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή προστίμου.

Αρχικά, ο δικηγόρος ανέφερε: «Όλοι γνωρίζετε τις αυστηρές κυρώσεις του αθλητικού νόμου με ποινές χωρίς ανασταλτικές συνέπειες, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση η κροτίδα δεν στράφηκε εναντίον κάποιου και έσκασε 2 μέτρα μπροστά από τα κάγκελα της Θύρας 4, καθώς ο πελάτης μου πέταξε την κροτίδα με στόχο να πανηγυρίσει μετά το γκολ της ομάδας του. Ήταν μία κίνηση πανηγυρισμού και μόνο, χωρίς πρόθεση να στοχεύσει κάποιον κάτι που αναγνωρίστηκε από το δικαστήριο».

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Η ταυτοποίηση έγινε με τη χρήση κάμερας, ο ίδιος είναι φίλαθλος της ομάδας και μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξαν στον δράστη, έπειτα από αρκετές προσαγωγές. Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του, ανέλαβε τις ευθύνες του στα όρια του αυτοφώρου και από τη στιγμή που εμφανίστηκε και ανέλαβε τις ευθύνες του, εκτιμήθηκε μαζί με τον πρότερο έντιμο βίο του».

Τέλος, για το αν μετάνιωσε ο 23χρονος ο κ. Γκίνδης είπε: «Έχει μετανιώσει, ήταν μία λάθος κίνηση και το ξέρει».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.