Απολογείται σήμερα ο Νίκος Ρωμανός – Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη γιάφκα στους Αμπελόκηπους

|
THESTIVAL TEAM

Απολογείται σήμερα ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα από την Αντιτρομοκρατική επειδή βρέθηκε αποτύπωμά του σε σακούλα με όπλα μέσα στο διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας στους Αμπελόκηπους.

Ο 31χρονος Νίκος Ρωμανός αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας και δεν γνωρίζει κανέναν από τους υπόλοιπους συγκατηγορούμενους του.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του, Νίκος Αλετράς, ανέφερε ότι πέντε χρόνια μετά την αποφυλάκιση του ουδέποτε ενόχλησε τις Αρχές.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.