Βενεζουέλα: Έσυραν τον Μαδούρο από το κρεβάτι που κοιμόταν με τη γυναίκα του – Το είδα σαν σόου στην τηλεόραση, είπε ο Τραμπ

|
THESTIVAL TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα καθώς οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση σε αεροδρόμια, λιμάνια και στρατιωτικές βάσεις στο Καράκας και σε άλλες περιοχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η μεγάλης κλίμακας αμερικανική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν αεροπορικώς εκτός της χώρας τους.

Συλλάβαμε τον Μαδούρο και τη γυναίκα του, είναι ήδη εκτός Βενεζουέλας, έκανε γνωστό ο Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαιώνοντας εμφατικά ότι οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Βενεζουέλα

«Ηταν μια καταπληκτική επιχείρηση, σαν τηλεοπτικό σόου», είπε ο Τραμπ, που αποκάλυψε ότι παρακολουθούσε live την επιχείρηση της Delta Force από το Μαρ α Λάγκο. Πρόσθεσε ότι ο Μαδούρο και η σύζυγός του βρίσκονται σε πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ που θα καταπλεύσει στη Νέα Υόρκη. Στις 18.00 αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια «πηγή» της CIA οδήγησε στο σπίτι που βρισκόταν ο Μαδούρο. Η «πηγή» αναμένεται να πάρει και τα 50 εκατ. δολάρια της επικήρυξης.

Ο Νικολάς Μαδούρο, και η σύζυγός του Σίλια Φλόρες σύρθηκαν έξω από την κρεβατοκάμαρά τους από τις αμερικανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της επιδρομής που οδήγησε στη σύλληψή τους, ανέφεραν δύο πηγές που γνωρίζουν το θέμα στο CNN.

Το Καράκας κατήγγειλε την αμερικανική επίθεση και το καθεστώς ανακοίνωσε την κήρυξη κατάστασης εθνικής ανάγκης.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.