Τζορτζ Τσούνης: Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θα μας εμπνέει για πάντα

|
THESTIVAL TEAM

Τη θλίψη του για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη εκφράζει με ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της ανθρωπίστριας, φιλανθρώπου, υπερασπίστριας της υγείας των παιδιών και αγαπημένης φίλης Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Η αφοσίωσή της, οι ακούραστες προσπάθειές της και η θετική της επίδραση στην κοινωνία θα μας εμπνέουν για πάντα. Η Όλγα και εγώ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την καλοσύνη που έδειξε στην οικογένειά μας και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της» τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ στο μήνυνά του στο Twitter.

Ενώ σε δεύτερο μήνυμά του τόνισε: «Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν ένας εθνικός θησαυρός. Η προσφορά της στον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία είναι ανυπολόγιστη. Ήταν τιμή μου να με θεωρεί φίλο της. Στις συζητήσεις μας κυριαρχούσε όλο το απίστευτο έργο στο οποίο συμμετείχε και το οποίο βοηθούσε τους πιο ευάλωτους της κοινωνίας. Ήταν μια εμπνευσμένη φίλη και έμαθα τόσα πολλά από αυτήν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.