Το πρώτο δείπνο του Ιμάμογλου στις φυλακές – Σούπα από φακή και γύρο κοτόπουλο με πληγούρι

Την πρώτη του νύχτα στις φυλακές Μαρμαρά στη Σηλυβρία της Κωνσταντινούπολης, πέρασε ο Εκρέμ Ιμάμογλου χθες (23/3).
Ο έκπτωτος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους για την υπόθεση διαφθοράς, είδαν συγγενείς τους να τους πηγαίνουν στη φυλακή απαραίτητα είδη για την διαβίωσή τους όπως σεντόνια, εσώρουχα, κάλτσες και ρούχα.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό Oda TV, o δήμαρχος Κωνσταντινούπολης μετά τη δύση του ηλίου, είχε και το πρώτο του δείπνο στη φυλακή. To δείπνο του περιελάμβανε σούπα από φακή, γύρο κοτόπουλο στο φούρνο με σάλτσα και πλιγούρι, ενώ ήπιε αϊράνι.
Σήμερα, Δευτέρα (24/3) μετά τη δύση του ηλίου έσπασε τη νηστεία για το Ραμαζάνι με ένα γεύμα με βραστό κρέας, πιλάφι, κασέρι, χουρμάδες, αποξηραμένα βερίκοκα και για επιδόρπιο έφαγε ραβανί, ενώ ήπιε πάλι αϊράνι.





