Σοκ στην Αλβανία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δικαστή μέσα στην δικαστική αίθουσα – Δείτε βίντεο

|
THESTIVAL TEAM

Μια αποτρόπαια δολοφονία σημειώθηκε στην γειτονική Αλβανία, καθώς ένας δικαστής δολοφονήθηκε μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε μέσα σε αίθουσα Εφετείου στα Τίρανα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:40 μ.μ. όταν ενώ ο δικαστής Άστριτ Καλάτζα εκφωνούσε την ποινή σε έναν κατηγορούμενο εκείνος άνοιξε πυρ μέσα στην αίθουσα του Εφετείου και όπως αναφέρουν πηγές του Oranews τον πυροβόλησε τρεις φορές.

Ο δικαστής, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Άλλα δύο άτομα, ένας πατέρας και ο γιος του, τραυματίστηκαν επίσης κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Ο ένας από τους δύο χειρουργείται, αλλά ευτυχώς σύμφωνα με τους γιατρούς η ζωή του δεν κινδυνεύει. Ο δεύτερος βρίσκεται επίσης σε σταθερή κατάσταση και λαμβάνει ιατρική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.