Γάζα: “Απόψε είναι η νύχτα της χερσαίας επίθεσης”, δηλώνουν αξιωματούχοι του Ισραηλινού στρατού – Δείτε live εικόνα

|
THESTIVAL TEAM

Προ των πυλών της χερσαίας επίθεσης κατά της Χαμάς βρίσκεται το Ισραήλ, καθώς ο εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε ότι «απόψε επεκτείνουμε τις χερσαίες επιχειρήσεις μας στη Γάζα», σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του Ισραήλ», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ, Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χάγκαρι, έκανε δηλώσεις σχετικά με τις εξελίξεις στον πόλεμο με τη Χαμάς, οι οποίες μεταδόθηκαν από την τηλεόραση.

Μάλιστα, εξήγησε ότι οι ένοπλες δυνάμεις προχώρησαν σε περισσότερους βομβαρδισμούς σήμερα, για να «προετοιμάσουν το έδαφος» στη Γάζα.

Παράλληλα, ο Ντάνιελ Χάγκαρι κάλεσε για ακόμα μια φορά τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας να εκκενώσουν προς τα νότια απόψε, λόγω της επικείμενης χερσαίας επίθεσης του Ισραήλ στην περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ είχε δηλώσει πως «όποιος μείνει πίσω, θα θεωρηθεί υποστηρικτής των τρομοκρατών» και στόχος του στρατού.

Τέλος, αξιωματούχοι του ισραηλινού στρατού δήλωσαν «Tonight is the Night», δηλαδή ότι «απόψε είναι η νύχτα» που ο στρατός του Ισραήλ θα μπει στη Λωρίδα της Γάζας και θα εξαπολύσει την επίθεσή του κατά της Χαμάς και από εδάφους.

Δείτε LIVE εικόνα από τη Γάζα: