Με το “Είμαι Έλληνας” του Σφακιανάκη και χορεύοντας ζεϊμπέκικο βγήκε στη σύνταξη Ελληνοαμερικανός αστυνομικός (video)

|
THESTIVAL TEAM

Ο Τζον Πάππάς, ένας Ελληνοαμερικανός αστυνομικός στη Νέα Υόρκη, βγήκε στη σύνταξη έπειτα από 29 χρόνια στο επάγγελμα και το έκανε με ελληνικό γλέντι.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, ο αποχαιρετιστήριο πάρτι του μέχρι πρότινος διοικητή της μονάδας Κ-9 του τμήματος συγκοινωνιών του «Μεγάλου Μήλου» ήταν ουσιαστικά ένα ελληνικό γλέντι που έλαβε χώρα στο Λονγκ Άιλαντ παρουσία πολλών συναδέλφων του – ακούστηκαν πολλά ελληνικά τραγούδια και ο ίδιος χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Πολλοί ήταν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι που ευχήθηκαν στον Τζον Πάππας να χαρεί τώρα που σταματάει να υπηρετεί και να προστατεύει τους πολίτες της Νέας Υόρκης. Ο ίδιος, συγκινημένος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους του και την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

«Είμαι παιδί μεταναστών. Οι γονείς μου εργάστηκαν σκληρά, όπως και πολλοί άλλοι μετανάστες. Είμαι παντρεμένος με μετανάστρια. Επίσης, είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι οι γονείς μου επέλεξαν τις ΗΠΑ. Μερικές φορές ξεχνάμε τη σπουδαιότητα της χώρας μας. Είμαι ευγνώμων για όλα. Αγαπώ τους ανθρώπους μου, αγαπώ τη μονάδα μου, αγαπώ την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Κι όσο για το αντίο; Χόρεψε ζεϊμπέκικο ενώ ακουγόταν το «Είμαι Έλληνας» του Νότη Σφακιανάκη, ενώ έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του που κατάγεται από τη Χίο, καθώς και τις δύο κόρες τους χόρεψε και νησιώτικα με τη φωνή του Γιάννη Πάριου με τους συναδέλφους του και τους σκύλους Κ-9 να τον αποχαιρετούν και να του εύχονται να χαρεί με το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.