Ιταλία: Εξαφανίστηκε αεροσκάφος με τρεις επιβάτες που κατευθυνόταν προς τη Γαλλία

Ένα μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τρεις Γάλλοι εξαφανίστηκε από τα ραντάρ το πρωί της Τρίτης (17/09/2024) στη βορειοκεντρική Ιταλία.
Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Παολούτσι, κοντά στη περιοχή Μόντενα στην Ιταλία και κατευθυνόταν στη Γαλλία.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης και σε αυτές συμμετέχουν αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και πεζοπόρα τμήματα.
Επικεντρώνονται αποκλειστικά στην επαρχία της Πάρμας, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Παολούτσι.
«Δυστυχώς, οι καιρικές συνθήκες, με τη βροχή, τον ισχυρό άνεμο και την κακή ορατότητα, καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολες τις έρευνες και αποκλείουν προς το παρόν τη χρήση ελικοπτέρων», διευκρίνισε η υπηρεσία ορεινών διασώσεων.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




