Ινδία: Άνδρας μπούκαρε στο γραφείο και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη συνάδελφο και πρώην σύντροφό του – Σκληρό βίντεο

|
THESTIVAL TEAM

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (04/06) μέσα στο γραφείο μιας ιδιωτικής εταιρείας στην πόλη Μοχάλι της Ινδίας, όταν ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 29χρονη συνάδελφο και πρώην σύντροφό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thehindu, ο δράστης, Harvinder Mann, φέρεται να ήταν ζευγάρι με το θύμα, Dimple, και είχαν χωρίσει πριν από μερικούς μήνες. Εκείνος προσπάθησε να επανασυνδεθεί μαζί της, ωστόσο εκείνη τον απέρριψε.

Την στιγμή της φονικής επίθεσης στο γραφείο της εταιρείας που δούλευαν και οι δύο κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του κτιρίου. Την ώρα που ο Mann επιτέθηκε στην Dimple βρισκόταν σε εξέλιξη αλλαγή βάρδιας και μόνο δύο-τρεις άνθρωποι ήταν παρόντες στον όροφο. Όταν οι συνάδελφοι έσπευσαν να βοηθήσουν την τραυματισμένη γυναίκα, ο δράστης φέρεται να τους απείλησε ότι θα τους μαχαιρώσει.

Στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο μαχαίρι που κάρφωσε την πρώην σύντροφό του, αλλά δεν τα κατάφερε. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της γυναίκας. Ο Mann δεν κατάφερε να αφαιρέσει την ίδια του τη ζωή και αναρρώνει από τα τραύματά του, ενώ, παράλληλα, κατηγορείται για δολοφονία.