Η Αίγυπτος κάλεσε τον επιτετραμμένο της Σουηδίας για την καύση του Κορανίου

|
THESTIVAL TEAM

Η Αίγυπτος κάλεσε τον επιτετραμμένο της Σουηδίας στο Κάιρο προκειμένου να του εκφράσει την έντονη καταδίκη της για περιστατικά στο σουηδικό έδαφος κατά τα οποία το ιερό βιβλίο του Ισλάμ, Κοράνι, έχει υποστεί καύση, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού Υπουργείου Εξωτερικών την Τρίτη, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Η κυβέρνηση της Αιγύπτου ενημέρωσε τον Σουηδό διπλωμάτη για την “ισχυρή καταδίκη και την απόλυτη απόρριψη εκ νέρους της … των ατυχών και επανειλημμένων περιστατικών καύσης αντιτύπων του Ιερού Κορανίου”, σύμφωνα με το αιγυπτιακό ΥΠΕΞ.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.