Απρόοπτο κατά την αποχώρηση των Τραμπ από τη Βρετανία – Παρουσιάστηκε πρόβλημα στο ελικόπτερο

|
THESTIVAL TEAM

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια Τραμπ χρειάστηκε να αλλάξουν ελικόπτερο κατά την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο Στάνστεντ στο Λονδίνο, την Πέμπτη, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος, όπως έκανε γνωστό ο Λευκός Οίκος.

Κατά τη διαδρομή τους από την εξοχική κατοικία του πρωθυπουργού Κέιρ Στάρμερ προς το αεροδρόμιο, το Marine One παρουσίασε «υδραυλική» βλάβη και αναγκάστηκε να προσγειωθεί προληπτικά σε κοντινό αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λίβιτ, η διαδικασία έγινε αποκλειστικά για λόγους ασφαλείας. Τελικά, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναχώρησε κανονικά από τη Βρετανία αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.