Γιατρός χειρούργησε το αρκουδάκι 8χρονου για να τον εμψυχώσει πριν την επέμβαση (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Τον γύρω του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία ενός χειρουργού να πραγματοποιεί μια λεπτή χειρουργική επέμβαση σε ένα λούτρινο αρκουδάκι.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Δρ Ντάνιελ Μκνίλι, χειρουργό παιδίατρο, ο οποίος απ’ότι φαίνεται παρακάτω, «ανέλαβε την θεραπεία» του αρκούδου «Little Baby», ύστερη από αίτημα του 8χρονου ασθενούς του, ο οποίος και επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως εξήγησε ο γιατρός Μκνίλι, η επιλογή να χειρουργήσει το λούτρινο αρκουδάκι ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει προκειμένου να του αναπτερώσει το ηθικό, πριν την επέμβαση.

Έτσι λοιπόν, ο 8χρονος Τζάκσον Μακ Κι, λίγο πριν πάρει την νάρκωση του, είδε τον γιατρό του να τοποθετεί το αρκούδι, σε ανάλογο χειρουργικό κρεβάτι και να πραγματοποιεί μια κανονική επέμβαση χρησιμοποιώντας κανονιά χειρουργικά εργαλεία αλλά και μερικά ράμματα, όμοια με αυτά που θα χρησιμοποιούσε αργότερα στον Τζάκσον.

Το γεγονός αποτυπώθηκε σε φωτογραφία η οποία και αναρτήθηκε από τον ίδιο τον γιατρό στο Twitter.

Δείτε την παρακάτω:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.