Ιστορικό μπουζουκτσίδικο της Θεσσαλονίκης αλλάζει χέρια

Μετά από αρκετά χρόνια ένα από τα αγαπημένα μπουζουκτσίδικα της Θεσσαλονίκης αλλάζει χέρια. Ο επιχειρηματίας που λειτουργούσε το κέντρο διασκέδασης «Μούσες» αποφάσισε να το πουλήσει. Ο ιστορικό χώρος διασκέδασης θα περάσει στα χέρια μιας πετυχημένης κοινοπραξίας που αποτελείται αφενός από την επιχειρηματική ομάδα του Βασίλη Βαρσάμη και αφετέρου από τον Ηλία Βιολίδη.
Οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν με επιτυχία στα σχήματα που εμφανίζονται στο Catalaya και στο Barbarella. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, απόφαση των νέων ιδιοκτητών είναι οι «Μούσες» στην οδό Αγγελάκη να συνεχίσουν να λειτουργούν ως μπουζουκτσίδικο.
Σημειωτέον ότι η πώληση αφορά μόνο τις χειμερινές «Μούσες». Το καλοκαιρινό μπουζουκτσίδικο «Μούσες» στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια διεύθυνση.