Χαμός με τα εισιτήρια για την Άννα Βίσση στο ΟΑΚΑ – 70.000 άτομα σε… αναμονή πριν την έναρξη της προπώλησης

Intime
|
THESTIVAL TEAM

Χαμός με τα εισιτήρια για τη μεγαλειώδη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ, στις 26 Σεπτεμβρίου 2026.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμονή στην Ticketmaster έφτασε τις 70.000 κόσμου, μόλις 5 λεπτά πριν ξεκινήσει η προπώληση.

Όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Τετάρτης, οι τιμές ξεκινούν από τα 31,8 ευρώ και φτάνουν τα 63,60 για την αρένα, ενώ οι θέσεις καθημένων είναι από 21,20 ευρώ στις επάνω κερκίδες του ΟΑΚΑ και φτάνουν τα 318.

Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει και η diamond ultimate experience που αγγίζει τα 477 ευρώ. Το χρυσό εισιτήριο αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων vip lounge, welcome drink, open bar και premium vip εμπειρία φιλοξενίας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.