Θεσσαλονίκη: “Υπερέβη κάθε προσδοκία η φετινή Agrotica”

|
THESTIVAL TEAM

Υπερέβη κάθε προσδοκία η διοργάνωση της φετινής 30ης επετειακής AGROTICA από τη ΔΕΘ-HELEXPO και διαμόρφωσε νέα δεδομένα επισκεψιμότητας και διαχείρισης επισκεπτών για τόσο μεγάλα γεγονότα, τα οποία έχει ανάγκη η Θεσσαλονίκη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Η συστηματική και υψηλού επιπέδου δραστηριότητα και αφοσίωση της διοίκησης και όλων των στελεχών και εργαζόμενων της ΔΕΘ-HELEXPO συνέβαλαν αποφασιστικά, προκειμένου η AGROTICA του 2024 να αποτελέσει και έναν πυλώνα στήριξης της τοπικής οικονομίας.

Η τελική επισκεψιμότητα των 153.623 ατόμων στην AGROTICA και η άρτια λειτουργία των τεσσάρων δωρεάν χώρων στάθμευσης επισκεπτών, που έθεσε σε λειτουργία η ΔΕΘ-HELEXPO περιφερειακά της πόλης, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη πως όταν υπάρχει βούληση και σχέδιο η Θεσσαλονίκη έχει όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστεί.

Η ευταξία και η οργανωμένη προσέλευση εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών και εκθετών από και προς τo Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλών δεκάδων βαρέων γεωργικών μηχανημάτων, φανερώνουν πως η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επιτέλεσαν αποτελεσματικά και κυρίως υπεύθυνα απέναντι στην πόλη το καθήκον τους.

Καίριος ήταν και ο ρόλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και άλλων Δήμων και φορέων της πόλης, προκειμένου να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της εξαιρετικά οργανωμένης υλοποίησης ενός τόσο μεγάλου γεγονότος.

Για μία ακόμη φορά το ΕΒΕΘ εκ μέρους και των επιχειρήσεων-μελών του οφείλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO για το σημαντικό έργο της στην 30η AGROTICA, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.