Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τελετή αγιασμού χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άνθιμου (φωτο & video)

|
ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΤΖΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – Helexpo έφτασε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΘ- Helexpo, Τάσος Τζήκας, ο υφυπουργός Εσωτερικών τομέας Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Λίγο πριν τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ-Helexpo στην οποία θα συμμετέχει και ο πρωθυπουργός, τελέστηκε ο αγιασμός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.

Μετά το πέρας της τελετής του αγιασμού, ο Μητροπολίτης Άνθιμος ευχήθηκε “καλή έκθεση” χαρακτηρίζοντας την γιορτή για την Θεσσαλονίκη, με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά: “Ευχαριστώ που με μνημονεύετε”.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί περίπτερα της Έκθεσης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το “παρόν” δίνουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός πάρα τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για θέματα στρατηγικών επενδύσεων και ΣΔΙΤ Νίκος Παπαθανάσης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου και Στράτος Σιμόπουλος καθώς και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη.

Υπενθυμίζεται ότι απόψε, στις 20:00, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Την Κυριακή στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.