Οι εκθέσεις “Forward Green” και “Renewable Energy Tech” έρχονται τον Μάρτιο στη ΔΕΘ

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Το ιδιαίτερο- για τα ευρωπαϊκά και όχι μόνο, εκθεσιακά δεδομένα- εγχείρημα της ΔΕΘ-HELEXPO να επεκταθεί στο πολλά υποσχόμενο πεδίο της κυκλικής οικονομίας συνεχίζεται και εμπλουτίζεται.

Η 2η Διεθνής ΄Εκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green θα διοργανωθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 14-16 Μαρτίου 2024 και παράλληλα, σε διακριτό εκθεσιακό χώρο, θα πραγματοποιηθεί η 1η Renewable Energy Tech, μία μεγάλου βεληνεκούς και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εμπορική έκθεση αποκλειστικά για την αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας.

Η Renewable Energy Tech θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το μεγαλύτερο από πλευράς επισκεψιμότητας ειδησεογραφικό ενημερωτικό portal για θέματα ενέργειας energypress.gr, που διοργανώνει ένα από τα σημαντικότερα ετήσια συνέδρια με άξονα την ενέργεια σε κάθε μορφή.

Η νέα έκθεση θα δώσει τη δυνατότητα στις δεκάδες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της αποθήκευσης ενέργειας, του Υδρογόνου και των “πράσινων” αερίων, της ηλεκτροκίνησης, της εξοικονόμησης, των έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης και συνολικά στους κλάδους της πράσινης ενεργειακής οικονομίας, να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με τους εν δυνάμει συνεργάτες ή ανταγωνιστές τους.

Στο πλαίσιο της Renewable Energy Tech θα πραγματοποιηθεί σημαντικό διεθνές συνέδριο για τις ΑΠΕ, την αποθήκευση και τις πράσινες τεχνολογίες, ενώ στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις έχουν προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις.

Η Forward Green και η Renewable Energy Tech αναμένεται ότι θα αποτελέσουν το πιο ισχυρό εκθεσιακό δίδυμο της ευρύτερης περιοχής για τα νέα ενεργειακά πρότυπα παραγωγής και κατανάλωσης, καθώς και για τις τεχνολογίες του μέλλοντος, που αλλάζουν δραματικά την οικονομία, αλλά και την καθημερινότητα των σύγχρονων κοινωνιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.