ΔΕΘ: Δεν ισχύουν οι παλιές προσκλήσεις για την ομιλία Μητσοτάκη

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Οι προσκλήσεις που εστάλησαν για την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, που τελικά αναβλήθηκε, δεν ισχύουν, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΔΕΘ -HELEXPO.

Επισημαίνεται ότι με δεδομένες τις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, αλλά και το ότι δεν υπάρχει τελετή εγκαινίων για την 87η ΔΕΘ, το κοινό της αυριανής ομιλίας θα περιορισθεί μόνο στους παραγωγικούς φορείς.

Για τον λόγο αυτό και για να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία, καλούνται οι κάτοχοι παλαιών προσκλήσεων να μην προσέρχονται στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι.Βελλίδης”.

Η ανακοίνωση της ΔΕΘ

«Η ΔΕΘ-HELEXPO ενημερώνει πως οι προσκλήσεις που εστάλησαν για την προγραμματισμένη, αλλά αναβληθείσα τελικά, ομιλία του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, δεν ισχύουν για την εκ νέου προγραμματισθείσα ομιλία του για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Με δεδομένες τις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, αλλά και το ότι δεν υπάρχει τελετή εγκαινίων για την 87η ΔΕΘ, το κοινό της αυριανής ομιλίας θα περιορισθεί μόνο στους παραγωγικούς φορείς. Για τον λόγο αυτό και για να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία, μην προσέρχεστε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» με τις παλιές προσκλήσεις».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.