Θοδωρής Τζέμης: Ένας πετυχημένος επαγγελματίας και πολύτεκνος πατέρας στο πλευρό του Ζέρβα

|
THESTIVAL TEAM

Ο Θοδωρής Τζέμης είναι υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στην Α’ κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Ο Θοδωρής Τζέμης είναι ένας από τους πιο πετυχημένους μεσίτες που ασχολούνται με το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγχρόνως, είναι πατέρας πέντε παιδιών ενώ και ο ίδιος προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Πρόκειται για μία από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Τζέμης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στους διαδικτυακούς του φίλους:

“Θεσσαλονίκη! Η πρωτεύουσα της Μακεδονίας! Η Συμβασιλεύουσα πόλη! Η πόλη με αστική ιστορία 2300ετων! Η πόλη της καρδιάς μας! Η πόλη αυτή με γέννησε. Η πόλη αυτή με μεγάλωσε. Η πόλη αυτή με μόρφωσε. Η πόλη αυτή με έκανε χρήσιμο πολίτη και καταξιωμένο επαγγελματία. Ήρθε η ώρα να ανταποδώσω στην πόλη την αγάπη μου γι’ αυτήν. 38 χρόνια ζω και δραστηριοποιούμαι σε αυτή την πόλη.

Από το 2005 ασχολούμαι με αγοραπωλησίες ακινήτων στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το Κέντρο το περπατώ καθημερινά. Από τις παρυφές της Άνω Πόλης ως την παραλία από την πλατεία Δημοκρατίας ως την Ευαγγελίστρια το Δημαρχείο και τις 40 εκκλησίες.  Γνωρίζω την κάθε γωνία της. Την κάθε οικοδομή της, τους ενοίκους της και τα προβλήματα τους. Το κάθε στενό. Την κάθε πέτρα. Το κάθε δέντρο.

Ξέρω όσο ελάχιστοι τόσο καλά το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα προβλήματά του τα οποία τα αντιμετωπίζω καθημερινά. Μόνο ένας άνθρωπος που βιώνει ο ίδιος τα προβλήματα μπορεί ο ίδιος να αγωνιστεί για να τα επιλύσει. Ζητώ την στήριξη σας για να προσφέρω στην πόλη μας και τους πολίτες της”.

Βιογραφικό Θοδωρή Τζέμη

Ο Θεόδωρος Τζέμης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1985. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Πιτσιάβα Τζέμη και πατέρας πέντε παιδιών της Μελάνης του Κωνσταντίνου του Φώτη του Δημήτρη και του Νεκτάριου. Πρώτο τέκνο της υπερπολύτεκνης οικογένειας των εκπαιδευτικών Φωτίου Τζέμη και Μελάνης Παπαχριστοφόρου Τζέμη με 10 παιδιά.

Τέλειωσε το Εκκλησιαστικό Λύκειο Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης. Απόφοιτος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ. Υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης του Καθηγητού Εκκλησιαστικής Ιστορίας του ΑΠΘ κυρίου Αθανάσιου Αγγελόπουλου και εκλέκτορας στον Τομέα Εκκλησιαστικής Ιστορίας του Ποιμαντικού Τμήματος του ΑΠΘ

Έλαβε μέρος ως Επιστημονικός Συνεργάτης σε πολλά Επιστημονικά Συνέδρια, Ημερίδες και Έρευνες που διοργάνωσε το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού στο οποίο είναι Ιδρυτικό μέλος.

Ξεκίνησε να εργάζεται από τα 17 του χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος ταυτόχρονα με τις σπουδές του. Η εργατικότητά του και το πάθος του για επαγγελματική εξέλιξη, τον οδήγησαν από νωρίς στην ηλικία των 20 χρόνων μετά τη στρατιωτική του θητεία στον ακριτικό Έβρο, στο ελεύθερο επάγγελμα και συγκεκριμένα στον τομέα του Real Estate.

Η αγάπη του για το επάγγελμα του κτηματομεσίτη σε συνδυασμό με τη συνεχή εκπαίδευση και  τη σκληρή εργασία, τον έχουν πλέον αναδείξει σε έναν από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά ακινήτων της Θεσσαλονίκης και κυρίως του Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε στέλεχος των κτηματομεσιτικών εταιρειών REMAX και LIBERTY από το 2005-2019. Από το 2019 ο Θεόδωρος Τζέμης δημιούργησε την Κτηματομεσιτική Εταιρία Tzemis Real Estate που εδρεύει στην Τσιμισκή 77 στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από τα νεανικά του χρόνια μέσα στο πανεπιστήμιο οργανώθηκε πολιτικά ως μέλος της Δ.Α.Π ΝΔΦΚ της Θεολογικής Σχολής. Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος του ΔΣ την περίοδο του 2012 του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων «Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ». Είναι μέλος του Συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ». Είναι ενεργό μέλος του Σωματείου Φίλων Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Διατηρεί στενές σχέσεις με το Άγιον Όρος.

Άλλες ικανότητες του είναι η άριστη γνώση της αγγλικής και καλή γνώση της ρωσικής γλώσσας. Ενδιαφέροντα του η πολιτική, η ιστορία, η αμπελουργία, η ελαιοκομία, η κηπουρική καθώς και οι κατασκευές.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.