Σωκράτης Δημητριάδης: Ζητώ και πάλι την ψήφο σας για να συνεχίσω να προσφέρω με την εμπειρία μου

|
THESTIVAL TEAM

Ο Σωκράτης Δημητριάδης είναι μία από τις ισχυρότερες υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Είναι αρχιτέκτονας μηχανικός και τα τελευταία 4 χρόνια υπηρέτησε τους Θεσσαλονικείς από τη θέση του αντιδημάρχου. Είναι γιος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Μίμη Δημητριάδη. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου το 2014 με την παράταξη του Σταύρου Καλαφάτη.

Ας τον αφήσουμε να συστηθεί:

  • “Τα τελευταία τέσσερα χρόνια διετέλεσα αντιδήμαρχος βιώσιμης κινητικότητας, περιβάλλοντος, κοινωνικής πολιτικής και οικονομικών. Παρά τις αντίξοες και πρωτοφανείς συνθήκες, (πανδημία Covid 19, ενεργειακή και οικονομική κρίση), σε άψογη συνεργασία με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα,
  • Διευρύναμε τους ορίζοντες της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό, προσελκύοντες κολοσσιαίες εταιρείες, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας και περισσότερους επισκέπτες.
  • Εξορθολογήσαμε τα οικονομικά του Δήμου, μειώνοντας παράλληλα κατά 30% τα δημοτικά τέλη, εξοικονομώντας 2500 ευρώ ανά μέση οικογένεια.
  • Διεκδικήσαμε και λάβαμε από την Κυβέρνηση και την Ε.Ε. πολλά κονδύλια.
  • Αναβαθμίσαμε το πράσινο της πόλης, αντικαταστήσαμε επικίνδυνα ασθενή δέντρα, μη υπολογίζοντας οιοδήποτε πολιτικό κόστος, φυτέψαμε 7000 νέα δέντρα, και αποκαταστήσαμε τα αρδευτικά συστήματα των πάρκων.
  • Φτιάξαμε νέες δομές για τους άστεγους και νέα Δημοτικά ιατρεία.
  • Βελτιώσαμε τους ισχύοντες νόμους για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων και πετύχαμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα για την συστηματική περίθαλψη και φροντίδα τους.

Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός, μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. και διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης και νυν μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου, ζητώ και πάλι την ψήφο σας για να συνεχίσω να προσφέρω με την εμπειρία μου και την επιστημονική μου γνώση, ακόμη περισσότερο για την γενέτειρα μου πόλη”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.